Support

Eerste lijns ondersteuning

Omdat de PowerRouter deel uitmaakt van de totale installatie (‘het systeem’), adviseren wij in het geval dat de PowerRouter foutief gedrag vertoond of een storingsmelding weergeeft om het PowerRouter Helpcenter te raadplegen.

Indien het PowerRouter Helpcenter uw vragen niet beantwoord en of het probleem niet kan verhelpen, contacteert u uw installateur. Daar deze in vele gevallen het is het van belang om externe invloeden welke het gedrag van PowerRouter kunnen beïnvloeden uit te sluiten. Om dit te beoordelen is het belangrijk dat het systeem wordt gecontroleerd door uw installateur alvorens een garantieverzoek in te dienen.

PowerRouter Helpcenter

Bij vragen en of ondersteuning betreffende uw PowerRouter is het
PowerRouter Helpcenter uw eerste bron van informatie en of probleemoplossing.

Contact opnemen met PowerRouter Support

Wanneer contacteert uw installateur het PowerRouter Supportteam?

Het PowerRouter Support contactformulier biedt uw installateur de mogelijkheid tot additionele ondersteuning betreffende vragen en of assistentie bij probleemgevallen. Vult u dan het online contactformulier in of verstuur een e-mail en vermeld altijd het part- & serie nummer alsmede een duidelijke probleem/vraag omschrijving.

Let op!, In verband met uitfasering van het product is telefonische ondersteuning niet langer beschikbaar.

Garantie aanvraag formulier

Elke PowerRouter wordt volgens exacte specificaties gefabriceerd en getest voordat deze de fabriek verlaat. Desondanks kan het voorkomen dat een apparaat niet naar behoren functioneert.

Om een garantie aanvraag in te dienen, vragen wij u onderstaande informatie aan te leveren.

Support form

  • Please describe the problem or your question as accurate as possible.